Profiteer van 60 jaar ervaring in verpakkingen

Barneveld Verpakkingen is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in verpakkingsoplossingen voor de horeca, (detail)handel- en productiebedrijven. Met een wijdverbreid Europees netwerk van leveranciers beschikt de verpakkingsspecialist over een uiterst divers en compleet assortiment aan verpakkingsmaterialen en unieke opvulmachines. Een gesprek met salesmanager Guido de Gooijer over maatwerk verpakkingen, hygiëne, duurzame verpakkingen, disposables en meer. 

Van oudsher richten we ons op drie sectoren, de industrie, de detailhandel en de horeca, begint De Gooijer. “We zijn groot geworden in de food met disposables en oplossingen voor het verpakken of ompakken van vlees, vis of kip. Maar ook in de detailhandel en industrie zijn we kind aan huis. Als specialist in verpakkingen snappen wij heel goed dat producten veilig, duurzaam en stevig verpakt moeten worden om ze heelhuids bij de eindklant te laten aankomen. Of het nu gaat om inpakken, opvullen, afdekken, dicht tapen, sealen, snoeren, isoleren of bedekken, wij bieden altijd de juiste oplossing.”

Innovatief

Barneveld Verpakkingen heeft een groot aantal specialisten in dienst om samen met de klant het verpakkingsproces onder de loep te nemen. “In veel gevallen kan er efficiënter én duurzamer gewerkt worden,” weet De Gooijer. “We beschikken over een groot assortiment aan standaard artikelen, maar kunnen ook maatwerk leveren. Denk aan dozen in speciale afmetingen of de meer luxueuze dozen met bedrukkingen in één kleur tot aan full color offset aan de binnen- en buitenzijde. Ook zijn we bezig met de ontwikkeling van een innovatieve ‘koelverzenddoos’. Steeds meer mensen laten hun boodschappen thuis bezorgen. Niet alleen de supermarkten spelen hierop in, maar ook de slager, vishandel of traiteur om de hoek. Onze koelverzenddoos is een 100% recyclebaar en houdt voedsel tot 24 uur koel. De doos (met inhoud) kan via de reguliere kanalen worden verstuurd en eindigt bij het oud papier. Binnenkort meer details over deze unieke verzendverpakking.”

Papieren wikkelfolie, vul- en omsnoermachines

Het thema duurzaamheid heeft topprioriteit bij Barneveld Verpakkingen met vestigingen in Veenendaal en Den Haag. “Zo zijn we voor de Benelux exclusief Nuevopak distributeur van papieren vulmachines in twee varianten. Met de X-Fill kun je heel eenvoudig de overtollige ruimte in dozen opvullen met papier en daarmee producten beschermen,” legt De Gooijer uit. “De X-Pad is feitelijk een vergelijkbare mobiele vulmachine maar geschikt voor zwaardere en breekbare producten. Daarnaast zijn we aan het testen met papieren wikkelfolie en een omsnoeringsband van papier. Kortom, ook na zestig jaar is er nog altijd volop ruimte voor verbetering. We zijn aangesloten bij een internationale inkooporganisatie met kanalen door heel Europa. Dat maakt dat we zeer goed kunnen concurreren met de gevestigde namen in onze branche.”

Met een ontzettend breed assortiment aan verpakkingsoplossingen dat telkens evolueert, profileert Barneveld Verpakkingen zich als dé verpakkingsspecialist voor de horeca, (detail)handel- en productiebedrijven. “Webshops en fulfilmentbedrijven zijn bij ons aan het juiste adres voor het verbeteren en verduurzamen van hun verpakkingsoplossingen. Neem gerust eens vrijblijvend contact op,” besluit De Gooijer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*