Webwinkel Vakdagen 2024

De Webwinkel Vakdagen zijn al meer dan 16 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele digital commerce branche. Op 23 & 24 januari 2024 vindt alweer de 17de editie van het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats in de Jaarbeurs Utrecht! 

De Webwinkel Vakdagen is al jaren het digital commerce event waar de hele branche samenkomt in twee dagen. Op 23 & 24 januari 2024 gebeurt dat al voor de 17de keer. Op de beursvloer vind je maar liefst 250 digital commerce leveranciers die met hun externe expertise kunnen helpen met het behalen van jouw doelstellingen. Laat je verder inspireren tijdens het lezingenprogramma, verdeeld over 11 lezingenzalen en een keynotezaal! Ontvang 100 uur aan unieke content, bomvol trends, strategische inzichten en praktische tips waar jij direct mee aan de slag kunt.

Kortom, alle ingrediënten om jouw digitale ambities waar te maken vind je tijdens de Webwinkel Vakdagen 2024! Dit is waarom jij dit event niet mag missen als jij ook (blijvend) online succes wilt behalen! Bezoek de beurs gratis en ontvang een effectief, actueel en relevant overzicht van het hele e-commercelandschap.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*