1850 Contact Center en Lightspeed partners in klantcontact

klantcontact

1850 Contact Center levert al bijna 10 jaar contactcenterdiensten aan grote en kleine bedrijven in Nederland, van antwoordservice tot dataverrijking. Sinds deze zomer is daar een nieuw product bijgekomen: Webshop Support. Met deze dienstverlening ondersteunt 1850 Contact Center webshops bij hun klantcontact. Doordat dit in drie bundels wordt aangeboden, is er voor iedere webshop een oplossing op maat, van klein tot groot. Om webshops optimaal te kunnen ondersteunen, is 1850 Contact Center meerdere partnerschappen aangegaan, onder andere met Lightspeed, een van de grootste softwareleveranciers voor webshops.

Webshops willen graag optimaal bereikbaar zijn, maar ook graag dat hun klant persoonlijk te woord worden gestaan. Beide blijkt voor veel webshops in de praktijk niet haalbaar omdat ze door één of enkele mensen worden gerund. Met Webshop Support ondersteunt 1850 Contact Center webshops in hun klantcontact zodat zij die persoonlijke service kunnen bieden én optimaal bereikbaar zijn.

Persoonlijk, professioneel en flexibel
Omdat persoonlijk contact met klanten belangrijk is voor binding aan de webshop, zorgt 1850 Contact Center ervoor dat ieder contact met klanten van webshops écht persoonlijk is: de agents nemen steeds de identiteit van de webshop aan waardoor de klant zicht nooit een nummertje in een callcenter zal voelen. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ieder contactmoment voorop.
Naast professioneel, wordt de dienstverlening van 1850 Contact Center gekenmerkt door flexibiliteit. Webshophouders kunnen zelf bepalen wanneer zij de telefoon doorschakelen en wanneer het klantcontact door 1850 Contact Center afgehandeld moet worden. In één simpele stap is de telefoon doorgeschakeld.

Verlengstuk van de webshop
Een goede klantenservice is een essentieel onderdeel van het succes van een webshop. Immers: tevreden klanten komen terug én maken reclame voor je winkel. 1850 Contact Center is een verlengstuk van de webshop en levert met haar Webshop Support een belangrijke bijdrage aan het succes van de webshop. Klanten van Lightspeed kunnen dit zelf ervaren door 14 dagen gratis gebruik te maken van de Webshop Support.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*