Met meer gemak nóg sneller verpakken

TP0618

Een webwinkelier of fulfilmentpartij is erbij gebaat dat producten snel en efficiënt verpakt kunnen worden. Topa Verpakking kan aan deze vraag voldoen met een uitgebreide range aan verpakkingen. De verpakkingsspecialist heeft nu een innovatieve manier gevonden om nóg sneller te kunnen verpakken.

Onze verpakkingen voor webshops zijn ontworpen om het verpakken makkelijker en sneller te maken, zegt Mark Kamerman van Topa Verpakking. “We houden de markt nauwlettend in de gaten en anticiperen daarop met de juiste ontwikkelingen. Onze Speedbox is daar een mooi voorbeeld van. Deze range is bij uitstek geschikt voor e-commerce doeleinden. De autolockbodem sluit automatisch bij het uitvouwen. Deze eigenschap zorgt ervoor dat je de doos tot wel drie keer sneller kunt opzetten dan een standaard Amerikaanse vouwdoos.”

Intelligentie
Naast de reguliere Speedbox is de intelligente doos ook in een lichtere versie beschikbaar, de zogeheten Speedbox Lite. Daarnaast hebben wij een variant met een dubbele sluitstrip voor het eenvoudig retourneren, de Speedbox Duo. Mark vult aan: “Op de Webwinkel Vakdagen presenteren wij nog een vierde variant, de Speedbox Plus. Deze variant biedt nog meer snelheid en gemak.” Op welke manier dat gebeurt, houdt Mark nog even onder de pet. “We hebben in ieder geval een innovatieve manier gevonden om nóg sneller en met nóg meer gemak te kunnen verpakken. De Speedboxen zijn in meerdere afmetingen te verkrijgen en zijn zowel in bruin als wit beschikbaar en uitstekend te personaliseren met een goede bedrukking.”

Personaliseren
Behalve op het steeds sneller kunnen verpakken, speelt Topa Verpakking ook in op de trend van het personaliseren van verpakkingen. “De groeten doen aan je klanten via een gepersonaliseerde verpakking is al langere tijd mogelijk, maar was tot voor kort voorbehouden aan de wat grotere productieruns. Wij maken het nu mogelijk om ook in kleinere aantallen verpakkingen te personaliseren. Daarbij zien we dat klanten combineren en spelen met kleur. Hierop is onze Easybox geënt, een doos die bruin is van buiten en wit van binnen. Het zorgt voor een unieke ‘unboxing experience’. Ook de Easybox beschikt over de autolockbodem en de nog ‘geheime’ functionaliteit van de Speedbox Plus om nog sneller te kunnen verpakken.”

Dromen verwezenlijken
Dankzij een aantal essentiële en unieke kenmerken weten we met onze verpakkingen het inpakproces aanzienlijk te verlichten, resumeert Mark. “Deze kenmerken zorgen ervoor dat men minder tijd hoeft te besteden aan het opzetten van de verpakking en vereenvoudigen eventuele retouren. Door de verpakking reeds met kraftpapier aan te leveren, hoeft er geen apart vulmateriaal meer ingezet te worden. Het kraftpapier heeft dan direct een dubbele functie: vulling voor de verpakking én bescherming van de producten. Van starter tot gevestigde naam, voor ieder product hebben wij de geschikte verpakking.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*