Handelsadministratie automatiseren? Dit is het SnelStart effect

De afgelopen jaren – met corona als versneller – is het aantal bestellingen via webshops enorm gestegen. Tegelijk neemt de concurrentie toe. Een efficiënte werkwijze is dan ook steeds belangrijker om marges te behouden en automatisering is hierbij onmisbaar. Het nieuwe pakket inHandel van SnelStart biedt een slimme oplossing om financiële en handelsprocessen naadloos op elkaar aan te sluiten.

SnelStart is hét softwarehuis voor administratieve, financiële en handelsprocessen in midden- en kleinbedrijf. Al vele jaren hoort daarbij de nauwe samenwerking met een aantal gespecialiseerde softwarepartners. Een daarvan is expert in software voor handelsbedrijven en heeft ondersteund bij de ontwikkeling van inHandel.

Complete oplossing voor magazijn en voorraad

Als webshopeigenaar of groothandel haal je met inHandel een complete oplossing in huis om magazijn en voorraad op orde te houden. De basis dus voor een goed functionerend handelsbedrijf. Want juist bij het orderpicken kosten kleine fouten al snel veel geld. Nog los van de ergernis als je misgrijpt of eindeloos op zoek bent naar een product. Het zijn die ergernissen uit de praktijk waarvoor inHandel de oplossing biedt. Tegelijk gaat de snelheid van orderpicken omhoog, net als het aanmelden van pakketten bij de vervoerder.

Maatwerk dankzij flexibele instellingen

De hele handelsadministratie automatiseren, dat kan met inHandel. Van het verwerken van bestellingen en digitaal orderpicken tot en met de verzending van en communicatie over pakketten. Dankzij configureerbare, flexibele instellingen is maatwerk hierbij mogelijk. Denk aan verschillende sjablonen voor bijvoorbeeld dropshippers of bedrijven met activiteiten in het buitenland.

Passende module voor elke webshop en groothandel

Deze nieuwe softwareoplossing heeft drie modules. inHandel Shop voorziet in stevige basisfunctionaliteiten voor boekhouden en een goede organisatie van orders. Aanmelden bij pakketdiensten gaat met één druk op de knop. inHandel Voorraad biedt daar bovenop alles om de voorraad op orde te houden. En met inHandel Logistiek kun je het orderpickproces volledig digitaliseren, met onder andere handheld scanners. Je kiest de module die past bij je bedrijf. In alle gevallen verloopt de implementatie vlot en kun je rekenen op ondersteuning bij inrichting en gebruik.

Voorraden op orde, tevreden klanten en hogere marges dankzij sneller werken. Genoeg reden voor een glimlach. Dat is precies wat we bedoelen met het SnelStart effect. Voor meer informatie: snelstart.nl/inhandel

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*