Groots uitpakken!

Orbitvu0617

 

Orbitvu Benelux gaat grootser uitpakken dan ooit op de Webwinkel Vakdagen 2018. Op 24 en 25 januari demonstreert de leverancier van ‘s werelds beste e-commerce productfoto-oplossingen een aantal modellen op de stand, waaronder de hagelnieuwe AlphaStudio Compact. Daarnaast hanteert Orbitvu de eerste maanden van 2018 een unieke inruilactie. Een gesprek met Roald Ploegmakers van Orbitvu Benelux.

Op de Webwinkel Vakdagen 2018 heeft Orbitvu Benelux een grotere stand weten te bemachtigen. “We merken dat er behoefte is aan kwalitatieve productfoto-oplossingen en willen bezoekers op de beurs diverse modellen laten zien,” zegt Ploegmakers. “Zo nemen we onder andere de nieuwe AlphaStudio Compact mee. Ook dit nieuwe apparaat maak direct vrijstaande productfoto’s die rechtstreeks geïmporteerd kunnen worden in webshops. Net als alle andere Alphashot en Alphastudio modellen is nabewerking overbodig.”

AlphaStudio Compact
De AlphaStudio Compact is speciaal ontwikkeld om middelgrote producten direct vrijstaand te kunnen fotograferen. De machine heeft de unieke automatische achtergrondverwijdering en fotografeert direct vrijstaand. Het systeem kan producten van 120 centimeter hoog en 100 centimeter breed fotograferen. De belasting van de draaitafel is maximaal 100 kilogram. Ploegmakers: “De Compact maakt zowel stilstaande 2D foto’s, bewegende 360º presentaties als Youtube filmpjes, die direct zijn te gebruiken voor social media. Producten als sportartikelen, gereedschap, huishoudelijke apparaten, koffers, trolleys en elektronica laten zich uitstekend fotograferen in de Compact.”

Het vrijstaand fotograferen gebeurt door middel van de Alphakanaal technologie, “Daarmee is nabewerking niet meer nodig,” stelt Ploegmakers. “De krachtige traploos in te stellen en verplaatsbare LED verlichtingspanelen zorgen er voor dat je snel professionele beelden voor je webshop of een andere toepassing kunt maken. Het systeem wordt geleverd inclusief Alphashot Editor software. Deze stuurt zowel de studio als de camera aan en werkt probleemloos op Windows of Mac.”

Inruilactie
Orbitvu Benelux grijpt de Webwinkel Vakdagen 2018 ook gelijk aan om de unieke inruilactie in de spotlights te zetten. “Omdat wij ervan overtuigd zijn dat Orbitvu de beste geautomatiseerde productfoto-oplossing ter wereld is, gaan wij alle soorten productfotosystemen inruilen, ongeacht merk of model,” zegt Ploegmakers. “Dit betekent dat ook modellen van bijvoorbeeld de merken Packshotcreator, Mode360, Fotocube en Scancube ingeruild kunnen worden. Ook opnametafels en fototentjes zijn van harte welkom om ingeruild te worden. Wij geven tot wel 2.000 euro retour, afhankelijk van wat er wordt aangeboden ter inruil. Kortom, systemen die nu ergens in magazijnen stof staan te vangen of systemen die al vijf jaar oud zijn en vervangen moeten worden, zijn dus nu weer geld waard. De unieke inruilactie maakt het interessanter dan ooit tevoren om juist nu over te stappen naar een productfoto-oplossing van Orbitvu. Uiteraard kunnen bestaande Orbitvu klanten ook hun gebruikte systemen inruilen.”

Orbitvu Benelux is tijdens de Webwinkel Vakdagen te vinden op stand nummer 287. “Op woensdag 24 januari om 14:00 uur houden we een lezing over het belang van productfoto’s en hoe je ze kan verbeteren,” zegt Ploegmakers tot besluit.

 

Over Orbitvu Benelux
Orbitvu Benelux is leverancier van ‘s werelds beste e-commerce productfoto-oplossingen. De AlphaShot en AlphaStudio systemen fotograferen geautomatiseerd direct vrijstaand, nabewerking is niet meer nodig. De systemen zijn flexibel in te zetten, leveren een constante kwaliteit en de foto’s kunnen direct in uw webshop worden geïmporteerd. Dit bespaart veel tijd en geld. De systemen kunnen vrijstaande 2D beelden, draaiende 360 graden presentaties, 3D productpresentaties en videobestanden maken. De systemen zorgen er ook voor dat de gemiddelde ‘time to market’ verkort wordt, dat de conversie stijgt en dat de retouren dalen. De productfotosystemen van Orbitvu zijn innovatief en eenvoudig in gebruik. Een uitgebreide fotografische kennis is niet nodig.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*