Meer rendement met premium e-commerce hosting

Marqato0616

Marqato is weliswaar een nieuw merk, maar kan bogen op zeventien jaar ervaring in de hostingbranche. “Op de markt zijn vele hostingpartijen actief, maar er is er niet één die zich uitsluitend bekommert over de e-commerce branche,” zegt Marqato CEO Flip Keijzer. “Door onze focus op de webwinkelier kunnen we duidelijk een verdiepingsslag maken in de hostingoplossingen. Onze pakketten zijn niet in beton gegoten. Elke webshop wordt geoptimaliseerd op ons platform, voordat we ‘live’ gaan. Voor Magento bieden we pakketten aan voor startende shops tot Top100 e-tailers. Daarnaast hosten we ook andere e-commerce oplossingen als maatwerk. In beide gevallen staan snelheid, veiligheid en stabiliteit voorop.”

Supersnel en veilig
Een snellere webshop zorgt voor meer gelukkige bezoekers dat uiteindelijk resulteert in een hogere conversie, zegt Robert-Jan Budding, Marketing Manager bij Marqato. “De stabiliteit van de hostingoplossing is dan ook een must, waarbij we afhankelijk van de grootte, de bezoekersaantallen en eventuele piekmomenten een passende oplossing adviseren en bouwen.” Keijzer vult aan: “Met dedicated hardware in plaats van een cloudoplossing, maatwerk caching,…. is onze e-commerce hosting supersnel. Een ander thema is veiligheid. Momenteel zeer actueel, maar het blijft vaak vooralsnog bij woorden. Hierin is voor de hoster een belangrijke rol weggelegd. Wij kunnen garanderen dat de klantgegevens veilig zijn bij ons. DDoS filtering, SSL, dagelijkse back-ups en uitgebreide logging behoren tot de standaarduitrusting van onze oplossing.”

Gratis check
Marqato heeft zich tot doel gesteld om succesvolle webshops nóg succesvoller te maken door de premium e-commerce hostingoplossing. Budding is van mening dat echt succes wordt behaald door een moeiteloze samenwerking en heldere communicatie tussen webwinkelier, hoster en ontwikkelaar. Zo doet Marqato altijd een intake met elke ontwikkelaar die betrokken is bij een project en is er tijdens een migratie direct contact via een ‘Slack kanaal’. “Op de Webwinkel Vakdagen laten we aan de hand van demo’s het verschil zien tussen een ‘normale’ hostingoplossing en onze premium e-commerce oplossing. Bezoekers kunnen zelf de snelheid ervaren. Onder het motto ‘Energize your shop’ nodigen we bezoeker uit een gratis check te laten uitvoeren op hun webshop, waarbij we de uptime en laadsnelheid meten. Zo krijgen bezoekers zelf inzicht in de stabiliteit en snelheid van hun eigen webshop. Uiteraard geven we aan de hand van de resultaten passend advies.”

Buiten het feit dat het voor bezoekers van je webshop aangenamer is dat pagina’s sneller laden telt het ook mee in de score voor Google, weet Keijzer. “Samen met het gegarandeerde hoge veiligheidsniveau zijn het belangrijke parameters voor een hogere score in de organische zoekresultaten. Kortom, met onze geavanceerde hostingoplossing voor e-commerce maken we succesvolle webshops nóg succesvoller.”

30 minuten sessies
Op de Webwinkel Vakdagen geeft Marqato bezoekers de gelegenheid in gesprek te gaan met een hostingadviseur. Naast een demo-omgeving biedt Marqato gratis uptime- en snelheidschecks aan. Reserveer je tijdslot en kom erachter hoeveel beter het kan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*