Betaalprovider volgt betaalmarkt op de voet

Sisow blijft voortdurend vernieuwen en volgt de betaalmarkt op de voet. Na de recente grafische en technische makeover met een nieuwe frisse look en een uitgebreid programma aan betaalmethoden, kondigt de Payment Service Provider (PSP) nu wéér een uitbreiding in het programma aan. Zo is inmiddels SprayPay gekoppeld en is de nieuwste Klarna API live. Daarmee is Klarna Achteraf betalen nu voor het eerst ook beschikbaar in België via Sisow. En daar blijft het niet bij. Business development manager Robert Theuws vertelt ons er graag meer over.

De recente makeover heeft niet alleen visuele veranderingen gebracht, ook het aanmeldproces is vereenvoudigd en versoepeld. Sisow is al jaren een vertrouwd gezicht in Nederland & België en intussen een gewaardeerde PSP voor vele webwinkeliers. “We blijven altijd kritisch naar onszelf,” zegt Robert. “Met de frisse look and feel komt ons platform nog beter tot zijn recht.” De kracht van Sisow is volgens Robert het feit dat webwinkeliers gebruik kunnen maken van een omvangrijk assortiment aan betaalmethoden, zonder abonnement waarbij je alleen voor succesvolle transacties betaalt. Niet meer en niet minder.

Technische update

De aanmeldprocedure bij Sisow kan voortaan stukken sneller worden doorlopen, zegt Robert. “Onze klanten willen natuurlijk zo snel mogelijk betalingen kunnen ontvangen. Alle velden voor de aanmeldprocedure worden door ons voor zover mogelijk al voor ingevuld op basis van eerder contact of een offerte. Voor de webwinkelier is het slechts een kwestie van controleren, waar nodig verder aanvullen, en ondertekenen. Theoretisch zou een webwinkelier al binnen tien minuten een account bij ons kunnen aanmaken en implementeren in de webshop. Dan moeten wel alle stelregels kloppen,” benadrukt de business development manager. “Neemt niet weg, dat in veel gevallen een nieuwe klant binnen enkele uren is aangesloten.” Maar daar blijft het niet bij, want Robert verklapt alvast dat de techneuten binnen Sisow bezig zijn om het aanmeldproces met behulp van api’s nóg sneller te laten verlopen. Wordt dus vervolgd.

Gespreide betaling

Een van de meest recente uitbreidingen binnen het aanbod van Sisow, is SprayPay voor gespreid betalen. “Gespreid betalen neemt een enorme vlucht in de betaalmarkt. Ook consumenten zijn er gevoelig voor,” meent Robert. “De limiet voor gespreid betalen ligt op 3.500 euro en 36 maanden. In de regel zullen de meeste transacties variëren tussen 500 en 1.500 euro. Deze betaalmethode is vooral bedoeld voor mensen die bijvoorbeeld het geld op moment van aankoop niet direct hebben om een defecte wasmachine te vervangen. Middels SprayPay kunnen ze toch de aankoop doen en het bedrag binnen een jaar of twee jaar (gespreid) terugbetalen. Een groot voordeel voor de webwinkelier. Hij verhoogt immers zijn verkoopkansen en krijgt via SprayPay ook direct betaald.”

Nieuwste Klarna API live

Klarna heeft recent zijn platform compleet vernieuwd. “Het Zweedse bedrijf betreedt bijna tien jaar na de lancering in Nederland, nu eindelijk de Belgische markt,” zegt Robert. “Klarna is wereldwijd actief, bedient vandaag de dag ruim 85 miljoen consumenten en faciliteert betalingen voor ruim 200.000 bedrijven. De nieuwste API die wij hebben geïntegreerd, zorgt ervoor dat wijzigingen of updates bij Klarna direct worden doorgevoerd in ons platform. Als zij een nieuwe dienst lanceren, is deze bij ons ook direct beschikbaar.” Zo verwacht Robert binnen enkele maanden Klarna Slice it, wederom een achteraf betaalmethode waarbij echter in vier termijnen betaald kan worden. “Daarnaast zijn we druk bezig met het integreren van oplossingen voor recurring payments, automatische incasso’s voor abonnementsformules. De kick-off laat niet lang meer op zich wachten,” verklapt Robert.

Webwinkeliers kunnen zonder abonnement gebruik maken van het omvangrijke betaalassortiment van Sisow. “Onze klanten betalen alleen per succesvolle transactie. Er is geen reden om het niet te proberen,” besluit Robert.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*