Vernieuwde Truckland website is klaar voor de toekomst

Truckland is al jarenlang een trouwe klant bij zowel e-commerce bureau Bluedesk als bij online marketingbureau JEROME. Om de kennis en ervaring van techniek en marketing zo optimaal mogelijk bij elkaar te laten komen, is de website van Truckland recent vernieuwd. De belangrijkste pijlers voor de nieuwe website: een ideale klantbeleving, gemak, snelheid en conversie.

Onze oplossing
Met onze dienst Commerce as a Service, oftewel CaaS, konden wij uitstekend invulling geven aan dit vraagstuk. Bij deze dienst komen techniek, marketing en service voor een vast bedrag per maand samen. Dat in combinatie met de jarenlange samenwerking, maakte dat deze case ons perfect paste. 

Wij zijn gestart met een analyse van de voormalige website. Deze eerste analyse heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe website is voorzien van de best practices die wij uitvoerig hebben getest op de voormalige website. De input van JEROME werd gecombineerd met de 25 jaar online ervaring, waardoor de nieuwe website binnen 4 maanden (van start tot oplevering) voldeed aan de belangrijkste pijlers én meer.

De resultaten
De groei van Truckland zorgde ervoor dat een toekomstbestendige website noodzakelijk was. Truckland breidde uit met 6 nieuwe vestigingen, overgenomen van andere organisaties. Voor de klanten van de overgenomen organisaties was Truckland nog onbekend. Om hen kennis te laten maken met Truckland werd daarom een branding campagne ingezet en moest de website worden aangepast.  

De meest opvallende veranderingen t.o.v. de voormalige website:

  • UX-verbeteringen o.b.v. conversie optimalisatie testen uit het verleden en diepte-interviews met gebruikers;
  • Redesign met verbeterde kleurgebruik, sitestructuur, pagina-indeling en gebruiksgemak;
  • Duidelijkere scheiding van de diverse divisies binnen Truckland, waaronder Werken bij Truckland en Truckland Zero;
  • Betere website prestaties.

Een succesvolle transitie: er zijn 23% meer leads gegenereerd na livegang van de huidige website t.o.v. de voormalige website. Daar blijft het niet bij, vanuit het JEROME abonnement wordt er maandelijks gewerkt aan het behalen van online doelstellingen.

Blijvende samenwerking
Binnen JEROME richtten wij ons op groei middels de inzet van diverse online kanalen van Truckland. Hierin ligt de focus op branding & awareness en het genereren van meer leads.

JEROME ondersteunt Truckland op het gebied van SEO, SEA, social advertising en website optimalisaties. Samen draaien we o.a. campagnes gericht op werving van vakmensen en hebben we als doel om het aantal websitebezoekers en conversies te verhogen.

Jaar op jaar worden de doelstellingen behaald. Ook in 2022 werken we aan het behalen van de doelstellingen en het voorblijven op de concurrenten.

Ook online ontzorgd worden?
JEROME bestaat uit een compleet team van online marketingspecialisten. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau nemen wij de werkzaamheden uit handen. Wij hebben specialismen in zoekmachine optimalisatie & adverteren, e-mailmarketing, social media marketing, feedmarketing en conversie optimalisatie. Door de marktkennis te combineren met onze kennis van de online marketingkanalen verslaan wij de concurrenten. 

De voordelen van JEROME:

  • Compleet marketingteam 
  • Kanaalonafhankelijk
  • Resultaatgericht
  • Flexibel en snel
  • Erkende partners
  • Vaste prijs per maand

Kijk voor meer informatie op jeromehq.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*