Lightspeed Connect: ‘How to become the next big seller?’

Op woensdag 26 oktober 2016 is het weer zover, een nieuwe editie van Lightspeed Connect. Met als thema ‘How to become the next big seller?’ Deze editie, speciaal voor ondernemers uit de retail en e-commerce branche, geeft antwoord op de vraag hoe lokale winkeliers kunnen uitgroeien tot een grote speler.

Lightspeed Connect gaat over hoe je als ondernemer een goede strategie kan neerzetten voor het nieuwe omnichannel-tijdperk. Hoe kunnen ondernemers nog voldoen aan de wensen van de hedendaagse consument? En hoe kan men zich blijven onderscheiden in de toenemende wereld van omnichannel ondernemen?

Het programma is gevuld met inspirerende keynotes van onder andere Tony’s Chocolonely, Heineken, Dax Dasilva – CEO van Lightspeed en JP Chauvet – President van Lightspeed, zijn aanwezig voor een sessie over omnichannel.

Wat kun je verwachten?

  • 4+ keynotes van o.a. Heineken en Tony’s Chocolonely
  • 6+ gratis workshops om het beste uit je (web)winkel te halen
  • 15+ presentaties over retail en e-commerce
  • Meer dan 1.000 retailers op onze netwerkborrel
  • Een selectie van 16 partner stands
  • Lightspeed Support Desk
  • Volledig verzorgde dag inclusief uitgebreide lunch

Workshops & Partners
Om gericht en persoonlijke aandacht te kunnen geven aan iedere ondernemer worden er ook workshops gegeven. Ook zijn er sessies in SEO (verbeter je vindbaarheid) en productfotografie. En komen er ook operationele onderwerpen aan bod met betrekking tot voorraadbeheer, verkoop en marketing. De workshops worden gegevens door partners en experts.

Locatie: Jaarbeurs Utrecht – Supernova-zaal
Datum: Woensdag 26 oktober van 9.30 tot 20.00
Programma en tickets:www.lightspeedhq.nl/connect

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*