Creëer zoveel mogelijk organisch verkeer in Google

BlauweMonsters0617

 

Om ervoor te zorgen dat je hoog eindigt in de zoekresultaten van Google is het van belang dat er zoveel mogelijk relevantie informatie online over jouw website of webshop is te vinden. Blauwe Monsters is heer en meester in het creëren van gratis organisch verkeer en begint langzaam maar zeker een autoriteit op het gebied van SEO te worden. Daar willen we natuurlijk meer van weten.

 

Als Blauwe Monsters zijn we het afgelopen jaar flink gegroeid op het onderdeel SEO, begint oprichter en mede-eigenaar Dennis Stokman. “Binnen het SEO domein werken we inmiddels voor meer dan 100 klanten en zijn we een unieke samenwerking aangegaan met een ander groot online bureau. Dagelijks zetten we tien domeinen met waardevolle informatie online, veelal op basis van bestaande domeinen die om die reden ook veel waarde hebben voor Google. Op deze domeinen plaatsen wij kwalitatieve blogs en vanaf die blogs geven wij onze klanten zogenaamde ‘in content links’.”

Bloggerslijst.nl
Het creëren van zoveel mogelijk organisch verkeer in Google is volgens Stokman een combinatie van een uitgekiende content strategie met de genoemde domeinen waar veel relevante informatie over een product of merk is te vinden. “Dat is ook de reden dat we sinds enige tijd het bedrijf Bloggerslijst.nl hebben ingelijfd. Via dit platform zijn we in staat om nog meer bloggers met e-commerce managers te verbinden door gebruik te maken van influence marketing. We maken met e-commerce partijen specifieke afspraken over de gewenste traffic. Traffic dat bij voorkeur binnenkomt op zoekwoorden die in het verleden ook tot conversie hebben geleid. Verkoop je overhemden dan is het veel interessanter om te targetten op overhemd kopen of overhemd bestellen in plaats van alleen op het woord overhemd. Aan die bezoekers heb je conversie-technisch meer. Ze zijn eerder geneigd om tot conversie over te gaan. Ze hebben immers een bewust doel.”

Influencemarketing
Het mooie van onze werkwijze is dat klanten op basis van bijvoorbeeld data uit Google Adwords specifiek kunnen aangeven welke zoekwoorden ze willen laten stijgen in de zoekmachineresultaten, vult Jules van Dongen van Blauwe Monsters aan. “Influencemarketing wordt daarin steeds belangrijker. Door onze overname van Bloggerslijst zijn we nog beter in staat om kwalitatieve blogs te leveren en daarmee kwalitatieve traffic naar je webshop te genereren.” Stokman: “Om dat überhaupt te kunnen doen, is het wel van belang dat de webshop ook staat als een huis. Zo niet, dan zullen er eerst optimalisatie slagen worden doorgevoerd. Vervolgens schromen we niet om de prestaties van de concurrentie te analyseren. Alle aspecten worden uitvoerig doorlopen en waar nodig bijgestuurd. Daarna gaan we beginnen met zoveel mogelijk relevante bloggers laten schrijven over de webshop, dat we uiteraard monitoren en wederom bijsturen. Een webwinkelier verdient ons dus altijd terug; we sturen alles namelijk op basis van KPI’s.”

Omdat Google steeds meer waarde hecht aan relevante, is het steeds belangrijker dat de verwijzende link ook waarde heeft en gezien wordt als een autoriteit, stelt Stokman. “Wij onderscheiden ons door alleen content vanaf domeinen met autoriteit te versturen. Google wordt steeds slimmer, dus daarom blijven wij focussen op 100% kwalitatieve links. Dat wordt ook door andere bureaus opgemerkt. Zo geven we bijvoorbeeld al masterclasses bij bedrijven, maar ook bij bloggers en zorgen dat ze ondersteund worden om die hoge kwaliteit te leveren. In het eerste kwartaal van 2018 lanceren we bovendien een uniek platform dat adverteerder en bloggers met elkaar verbindt en optimale communicatie tussen beide partijen garandeert.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*