Active Ants vergroot capaciteit Autostore in Roosendaal

 Active Ants, dochteronderneming van de bpost group, heeft de capaciteit van de Autostore in haar fulfilment center in Roosendaal vergroot naar ruim 98.000 opslagbakken. Bij de opening van dit warehouse eind december 2020 bestond de Autostore nog uit 51.000 opslagbakken. 

“Begin dit jaar zijn we begonnen met de installatie van de grote uitbreiding van de Autostore”, vertelt Marcel Spruijt, sales manager van Dematic dat ook verantwoordelijk is voor de dozen-conveyors van de verpakkingslijnen. “De installatie van deze Autostore uitbreiding in Roosendaal verliep vrijwel probleemloos, net zoals de inbedrijfstelling. Begin maart kon de eerste batch met 22.000 opslagbakken worden geladen. Na Pasen, vanaf de tweede helft van april, is de tweede batch met 25.000 opslagbakken geladen in de Autostore. Daarna is begonnen met het vullen van de eerste nieuwe bakken. Eind mei is dit afgerond. Inmiddels is het nieuwe deel in gebruik genomen.”

“We zijn erg blij met deze uitbreiding”, vertelt Jeroen Reedijk, directeur Active Ants Nederland. “Dematic heeft er alles aan gedaan om dit zo spoedig mogelijk te realiseren. Deze 47.000 nieuwe opslagbakken zijn hard nodig om de verwachte groei de komende tijd goed te kunnen faciliteren.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*