Unieke magazijnsoftware die écht waarde toevoegt

Na verschillende Warehouse Management Systemen uitgeprobeerd te hebben, werkt E-Commerce Center BV sinds een klein jaar nu met HaydiGO. Volgens directeur Bryan Hoogkamer van E-Commerce Center een state-of-the art en heel gebruiksvriendelijke softwareoplossing die in staat is de enorme groei van het fulfilmentbedrijf te supporten. Wat maakt HaydiGO dan zo uniek?

HaydiGO is volgens founding partner Hayko Yuksel een echte alles-in-een oplossing. Zijn drive om webwinkels, groothandelaren en fulfilment bedrijven verder te ondersteunen heeft geleid tot de ontwikkeling van een unieke softwareoplossing met destijd ID&T als launching partner. “Het is een schaalbaar platform dat een WMS en PIM systeem verenigt, maar ook een Channel Manager en Carrier oplossing bevat, met als klap op de vuurpijl een kassasysteem (POS) om online en offline te verbinden. Het platform is het resultaat van vele jaren ontwikkelen met bloed, zweet en tranen en bedoeld om ondernemers te ontlasten. Wij zien onszelf echt als partner en bouwen samen aan het succes van een onderneming.”

Zeer gebruiksvriendelijk

E-Commerce Center is een fulfilmentbedrijf met een sterke focus op e-commerce. “We hebben met name webshops als klanten en zijn strategisch gelegen in het zuiden van Nederland,” zegt Hoogkamer. “We maken jaarlijks een enorme groei door en verdubbelen in omzet en aantal orders. Om die snelle groei te kunnen bijbenen, waren we op zoek naar een state-of-the art WMS. We hebben verschillende oplossingen geprobeerd, maar met HaydiGO hadden we pas echt een klik. De software is uitermate gebruiksvriendelijk, ziet er gelikt uit en laat het toe om zelf heel veel te kunnen regelen en beheren. We hoeven niet telkens aan de bel te trekken bij HaydiGO. Zo kunnen we bijvoorbeeld heel gemakkelijk van carrier wisselen, gebruikersrechten toekennen, instellingen veranderen, enz. Bij alle andere WMS’en, die we in het verleden hebben geprobeerd, waren we veel los nog van de functionaliteiten ook veel meer afhankelijk van de vendor.”

Altijd bereikbaar

HaydiGO is volgens Hoogkamer ook heel flexibel. “We kunnen vrijwel met elk ander systeem of platform koppelen. Is het standaard niet aanwezig, dan wordt die koppeling razendsnel gemaakt door HaydiGO. Dat is voor ons enorm belangrijk omdat we heel hard groeien, ook in de UK, klanten die vaak allemaal met eigen (lees: unieke) systemen werken. In de basis biedt de software al heel veel functionaliteiten, maar als we iets aanvullends willen, wordt daar ook gehoord aan gegeven. Zo zijn er al verschillende functionaliteiten op verzoek gemaakt. Het complete WMS is nu perfect afgestemd op onze processen. Natuurlijk zijn er altijd wel kleine bugs of hiccups, zeker bij nieuwe koppelingen, maar daar wordt heel snel op gereageerd. Zo is het al eens voorgekomen dat een issue nog om 11 uur ’s avonds werd opgelost, terwijl we in het verleden met andere vendors soms dagen moest wachten. Dat kan in onze business niet meer. HaydiGO snapt dat. De software vormt het kloppend hart van onze organisatie.”

Brexit

Hoogkamer is dus uitermate tevreden over de samenwerking met HaydiGO. “Ze weten ons tempo aardig bij te benen,” lacht hij. En het zijn niet de minste klanten met partijen als Segway, Martin Garrix, Roboshop, Squashpoint, L’Estrange Londen en Cycology uit Australië. “Steeds meer internationale klanten maken gebruik van onze diensten. Het is mede de Brexit die ervoor zorgt dat we zo hard groeien. Alle Europese orders van onze klanten uit de UK worden door ons verstuurd. Direct vanuit de UK versturen is echt een drama. Ook zijn we bezig met een grote partij in China. We hebben sinds kort een Chinese native speaker in dienst om die business verder uit te breiden. Voor HaydiGO betekent dat nóg meer werk en dan vooral in het bouwen van koppelingen. Maar daar zijn ze goed in. En snel,” voegt Hoogkamer er nog aan toe.

HaydiGO is een platform waar werkelijk alles in zit wat een webwinkel, groothandelaar of fulfilment partij nodig heeft om succesvol te kunnen ondernemen, resumeert Hayko. “De architectuur is zodanig opgezet dat processen real-time worden uitgevoerd, zowel voor de clicks als de bricks. Het systeem weet raadt met multiple warehouses en multiple locaties. Voorraden in de fysieke locaties maken ook deel uit van de totale voorraad. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: we integreren met vrijwel alle externe systemen. Dat weten onze klanten te waarderen. Zo heeft onlangs Tegeldepot, dat jaarlijks meer dan tientallen miljoenen euro’s omzet genereert, gekozen voor HaydiGO.”Hoogkamer tot besluit: “HaydiGO is een complete oplossing die er mede toe bijdraagt dat we onze ambities kunnen waarmaken en ons bovendien op andere typen klanten kunnen focussen.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*