Magazijnsoftware voor kleine en middelgrote webshops

GoedGepickt is inmiddels een vertrouwd gezicht op de Webwinkel Vakdagen. Ook dit jaar zet de firma zijn webwinkel magazijnsoftware weer in het zonnetje in Utrecht. Eigenaar Stan Janssen vertelt ons alvast over de nieuwste features en koppelingen die zijn toegevoegd aan de laagdrempelige een gebruiksvriendelijke magazijnsoftware die sterk barcode gedreven is. De software helpt kleine en middelgrote webshops in het voorkomen van fouten en het automatiseren van magazijnprocessen. 

Al doende leert men, is een gezegde dat de essentie van GoedGepickt perfect weergeeft. Stan runt samen met zijn compagnon al jaren twee goedlopende webshops en liep vooral bij de magazijnprocessen tegen de nodige obstakels aan. “Door de toenemende voorraden en het groeiend aantal orders werd ons magazijn steeds minder overzichtelijk. Dat kwam de efficiëntie niet bepaald ten goede. Helaas konden we in de markt geen geschikte oplossing voor ons ‘probleem’ vinden.” Dat is de reden dat ze zelf een oplossing zijn gaan ontwikkelen onder de noemer GoedGepickt. “Het uitgangspunt was om onze magazijnprocessen te verbeteren en te automatiseren en daardoor vooral ook beter inzichtelijk te maken.”

Optimaal overzicht

GoedGepickt is volgens Stan de ideale oplossing voor kleine en middelgrote webshops die groeien en verkopen via meerdere kanalen dan alleen de webshop. “Via GoedGepickt hebben webwinkeliers altijd optimaal overzicht op de voorraad. De voorraad wordt altijd automatisch bijgewerkt en de bestellingen van alle verkoopkanalen kunnen in één en hetzelfde systeem beheerd worden. De software werkt in de basis met een eenvoudige barcodescanner in combinatie met voorraadlocaties die zijn voorzien van een unieke barcode. Op die manier heeft een webwinkelier dankzij onze software-oplossing optimaal overzicht op zijn voorraad,” legt Stan uit. “Alle voorraadbewegingen worden automatisch opgeslagen. Dat maakt dat eventuele fouten eenvoudig zijn op te sporen, maar ook dat je op basis van statistieken misschien je magazijnindeling kunt verbeteren. In combinatie met onze app is het zelfs mogelijk om GoedGepickt volledig papierloos te gebruiken.”

Koppelingen en API
De afgelopen jaren heeft het team van GoedGepickt gewerkt aan een uitbreiding van het aantal koppelingen. “De software draait volledig in de cloud en communiceert met CCVshop, Magento 1 en 2, WooCommerce, MijnWebwinkel, enz., maar ook met marktplaatsen zoals bol.com en Amazon. Daarnaast koppelen we met een groot aantal vervoerders, zodat vanuit GoedGepickt de zendingen al aangemaakt kunnen worden. We denken mee met onze klanten en zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe koppelingen. Via onze API kunnen webwinkeliers ook zelf een koppeling maken met GoedGepickt. Omdat de software in de cloud draait, hoeven webwinkeliers geen grote investeringen te doen. Met een simpele barcodescanner ben je al goed op weg. De software is bovendien naar eigen inzicht in te stellen. Webwinkeliers kunnen bijvoorbeeld automatisch producten laten inkopen waarvan de voorraad onder een bepaald niveau zit of producten inkopen die op nabestelling geleverd worden.”

Vijf pakketten

GoedGepickt werkt op basis van een abonnementsformule. “We maken onderscheid in vijf standaard pakketten vanaf 200 bestellingen per maand tot 10.000 bestellingen per maand,” zegt Stan. “Aanmelden gaat heel eenvoudig. Binnen twee minuten is er een account en kan je aan de slag met koppelingen maken. We beperken niet op functionaliteiten tussen de verschillende pakketten. Er hoeft niet betaald te worden voor extra opties; iedereen profiteert mee, ongeacht het pakket. De software zit vol met interessante functionaliteiten zoals het snel en geautomatiseerd zendingen aanmaken bij een verzendprovider, geautomatiseerd verzendlabels en pakbonnen afdrukken, en een uitgebreide voorraadsynchronisatie.”

Wil jij ook alle taken in je magazijn zoveel mogelijk automatiseren en de processen efficiënter laten verlopen? Start nu direct met GoedGepickt en vraag een live demo aan via goedgepickt.nl. Of bezoek ons tijdens de Webwinkel Vakdagen op onze stand.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*