Ontdek het netwerkevent Transport & Logistics

tl_logo_header-nw

 

Vakbeurs Transport & Logistics is hét ontmoetingsplatform binnen de logistieke sector waar het doen van zaken centraal staat. Op 29, 30 november en 1 december a.s. kunnen professionals elkaar ontmoeten om op informele wijze te netwerken. Met deelnemers als o.a. ID Logistics Benelux B.V., PostNL, XPO Logistics BV en Gondrand International AG is dit uw uitgelegen kans om zaken te doen op hoog niveau.

Verbreed uw kennis op het gebied van e-commerce!
Op Vakbeurs Transport & Logistics staat er een veelzijdig seminarprogramma klaar, welke u gratis kunt bezoeken. Partijen als XPO Logistics en PostNL nemen u mee in de wereld van e-commerce innovatieve seminars. Daan Koek gaat dieper in op de online food markt en het belang van logistiek. Huub Zijlstra neemt je mee door de uitdaging in de farmaceutische sector. Hij vertelt waar de trends en kansen liggen binnen deze interessante keten.

Naast e-commerce komen ook onderwerpen als duurzaamheid en voorraadoptimalisatie aan bod. Er zijn interactieve workshops en in onze demo area kunt u de nieuwste technologieën ontdekken. U kunt hier vijf aansprekende partijen vinden die luisteren naar uw uitdagingen en meedenken in het optimaliseren van uw warehouse processen. Er is genoeg mogelijkheid om kennis en inspiratie op te doen. Professionals vertellen u graag de laatste ontwikkelingen uit de sector waar de groei stevig aan het inzetten is. Klik hier voor een gratis bezoek aan Transport & Logistics.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*