Omoda wint titel Logistieke Webshop van het Jaar 2016

lwvhj16

Omoda is de winnaar van de award Logistieke Webshop van het Jaar 2016. De award is in 2011 in het leven geroepen om webshops te belonen die zich onderscheiden door een uitmuntende logistiek. Voor het eerst dit jaar is ook de Startup award uitgereikt. En die ging naar polyestershoppen.nl.

Bij Omoda zit volgens de jury de omni-channel gedachte echt in het DNA. “Eén voorraad voor zowel de winkels als de online webshop. Daarnaast analyseert Omoda op een slimme manier hun data, waardoor het logistieke proces goed geoptimaliseerd kan worden, en de positieve klantbeleving wordt vergroot. En de 3D app, die Omoda momenteel uitrolt is een prachtig voorbeeld van slimme innovatie, die uiteindelijk de retourstroom zal helpen te verminderen,” zo luidt het jurycommentaar.

De Startup prijs is gewonnen door polyestershoppen.nl. De complexiteit van het product in logistiek opzicht (gevaarlijke goederen) en het hoge niveau van de achterliggende IT-systemen die Polyestershoppen in eigen beheer hebben ontwikkeld, gaven voor de jury de doorslag. De publieksprijs ging naar MyMicro Group met meer dan 1.200 stemmen. Hiermee liet de webshop de twee andere finalisten, Omoda en Nespresso, ruim achter zich.

De jury gaf aan dat de grote diversiteit van de drie finalisten de beoordeling niet eenvoudig maakte. Het was, net zoals vorig jaar, een close call tussen de winnaar en de andere finalisten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*