De Nederlandse vakbeurs voor de verpakkings- en logistiekbranche

LD-EP

Op 5 & 6 april 2017 staan de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch compleet in het teken van verpakken, logistiek, distributie en de automatisering hiervan. Op deze twee onmisbare dagen wordt de grootste Nederlandse verpakkingsbeurs Empack gecombineerd met de vakbeurs Logistics & Distribution. Het ontmoetingsplatform tussen deze twee beurzen, Automation, dient als verbindende factor tussen de verpakkings- en logistiekbranche. Deze unieke combinatie biedt bezoekers de uitgelezen kans om zich in het hart van de logistieke- en verpakkingscommunity te bevinden.

Ontmoet, ontdek en beleef het Empack

Dit jaar bestaat Empack maar liefst 15 jaar. In twee dagen tijd komt de gehele verpakkingscommunity bijeen waar de laatste innovaties te zien zijn. Topics als voedselveiligheid, e-commerce en circulair verpakken komen uitgebreid aan bod tijdens de kennissessies, tevens zullen er legio netwerkgelegenheden zijn. Samen met kennispartners creëert Empack met hun contentprogramma een blik op de toekomst van de verpakkingstechnologie.

Logistics & Distribution

Op Logistics & Distribution staan deelnemers als SSI Schäfer, Pacoma, Neopost, Slimstock, ARCO en DatAction, die hun innovaties tonen op het gebied van material handling, distributie, IT en e-logistics. Bezoekers bevinden zich hierdoor in het hart van de sector, waardoor zij informeel kunnen netwerken met andere professionals. Tijdens het seminarprogramma zijn er thema’s over de beste oplossingen voor voorraadoptimalisatie, veiligheid in het magazijn, e-commerce en last mile solutions.

Automation in packaging & logistics

Automation is een ontmoetingsplaats tussen de beurshallen Empack en Logistics & Distribution en is de verbindende factor tussen de verpakkings- en logistieke branche. Bezoekers vinden hier oplossingen om de efficiëntie, productiviteit en veiligheid van hun producten te verbeteren, ten behoeve van het optimaliseren van automatiseringsprocessen.

Praktische informatie

Op 5 & 6 april zijn de Brabanthallen geopend van 9.00 tot 17.00. Bezoeken kan alleen met een toegangsticket door u vooraf in te schrijven. Bezoekers kunnen met één toegangsticket alle beurshallen bezoeken. Vooraf inschrijven voor een bezoek kan via de website www.empack.nl of www.logistics-distribution.nl met code L1055.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*