Specialist in (standaard) ERP-koppelingen

Het koppelen van externe applicaties en platformen aan een ERP-systeem is voor CS Plus gesneden koek en een dagelijkse bezigheid. Voor B2B bedrijven die e-commerce gaan omarmen, kan dat nogal eens tot uitdagingen leiden. “Werk je prettig met je bestaande ERP-systeem? Blijf dan vooral zo werken. Wij zorgen ervoor dat het ‘connect’ met alle andere externe applicaties en platformen. Pas als het echt nodig is, zoeken we naar externe software of andere oplossingen.” Dat zegt Sander den Otter, oprichter van CS Plus, gespecialiseerd in koppelingsvraagstukken.

We zijn een onafhankelijk speler op het gebied van advies en realisatie van ERP-koppelingen, zegt Den Otter. “We houden ons vooral bezig met koppelingsvraagstukken tussen het ERP, de webshop (en andere externe kanalen) en een eventueel PIM-systeem. Het is ons om het even welke bestaande software een klant gebruikt. We zijn namelijk niet gebonden aan een bepaald merk software. Op dat gebied gaan we dus verder waar andere bureaus stoppen, bureaus die zich vaak wel focussen op één bepaald ERP-pakket. We sturen dus niet naar een ander systeem en houden het op die manier eenvoudig en betaalbaar.”

Behalve een adviserende rol, is CS Plus ook uitvoerend zeer sterk. “Wij verzorgen het complete koppelvraagstuk,” vervolgt Den Otter. “Daarbij proberen we zoveel mogelijk bestaande koppelingen te hergebruiken, maar we schromen niet om de koppeling waar nodig custom made te maken. En als er een webapplicatie gemaakt moet worden om het proces in het ERP-systeem te ondersteunen, pakken we dat ook op.” Den Otter geeft een drietal voorbeelden van standaard koppelingen die CS Plus heeft gemaakt waarmee retailers snel en eenvoudig hun scope kunnen verbreden en processen kunnen stroomlijnen.

# TradeByte connector

Jouw merk kan wel een boost gebruiken. Maar hoe kun je dit op een efficiënte manier inrichten? Wij hebben daar dé oplossing voor. Onze TradeByte koppeling zorgt voor een realtime koppeling tussen jouw Exact omgeving en TradeByte. En deze laatste partij geeft je toegang tot een groot scala aan online retailers. Naast de Nederlandse retailers heb je toegang tot de grootste retailers van Europa. Gewoon met de data die je nu al hebt. CS Plus verzorgt de koppeling tussen jouw Exact omgeving en TradeByte. 

# SW retail connector voor online kassaoplossingen

Een winkel runnen brengt een hoop keuzes met zich mee. Welk kassasysteem ga je gebruiken? Wat ga je doen met je voorraadbeheer? Of misschien wil je later wel een webshop? Daarom gebruiken veel ondernemers de software van SW-Retail. Met deze software kun je je voorraad en je winkel volledig automatiseren. Van inkoop tot verkoop.

En om nog een stapje verder te gaan kunnen we bij CS Plus deze software koppelen aan Exact Globe. Hierdoor is je administratie in een handomdraai geregeld. Zo kun jij je bezighouden met ondernemen. CS Plus verzorgt de koppeling tussen jouw Exact omgeving en SW-Retail.

# CloudConnecor+ Mollie Service

Biedt net dat beetje extra service aan je klanten: maak het betalen van facturen, aanbetalingen of herinneringen een stuk eenvoudiger via het CloudConnector+ platform van CS+. Een digitale factuur sturen is tegenwoordig kinderspel, maar het ontvangen van het uiteindelijke bedrag levert soms wat strubbelingen op. Daar hebben we iets op bedacht: de Mollie Service op het CloudConnector+ platform. Het platform genereerd op basis van je unieke ID, het bedrag wat betaald moet worden en je referentie of omschrijving een unieke URL. Deze URL stuur je mee in de e-mail van de digitale factuur waardoor de ontvanger met een druk op de knop in je persoonlijke betaalomgeving terecht komt. Hierdoor kan de factuur direct en zonder problemen voldaan worden.

Op zoek naar ander koppelingen of advies over hoe je je bestaande softwaresystemen beter op elkaar kunt afstemmen? Neem gerust vrijblijvend contact op met CS Plus.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*