PIM, WMS en meer in één oplossing

Al vele jaren maakt Hayko Yuksel goede sier met zijn bedrijf Fulfilment Software, een Warehouse Management Systeem dat door vele gerenommeerde bedrijven wordt ingezet. Zijn drive om webwinkels, groothandelaren en fulfilment bedrijven verder te ondersteunen heeft geleid tot de ontwikkeling van een unieke softwareoplossing, waarbij Product Informatie Beheer (PIM) gecombineerd wordt met magazijn en real-time voorraadbeheer (WMS). Maak kennis met ‘disruptor’ HaydiGO.

Schaalbaar platform

HaydiGO is volgens Haykoeen echte alles-in-een oplossing. “Het is een schaalbaar platform dat een WMS en PIM systeem verenigt, maar ook een Channel Manager en Carrier oplossing bevat, met als klap op de vuurpijl een kassasysteem (POS) om online en offline te verbinden. Het platform is het resultaat van vele jaren ontwikkelen met bloed, zweet en tranen en bedoeld om ondernemers te ontlasten,” zegt Hayko. “Nergens in de wereld vind je een dergelijke oplossing tegen een alleszins betaalbare prijs.” HaydiGO is ontwikkeld in samenwerking met launching partners, zoals ID&T, Doucheconcurrent en Ibizamode.

Heel gebruiksvriendelijk

Het schaalbare platform automatiseert in feite alle online en logistieke processen in een unieke totaaloplossing. Hayko: “Het is hét pakket voor webwinkels, groothandelaren en fulfilment bedrijven om in één omgeving alles te kunnen beheren, want ons PIM systeem is tevens een Channel Manager om productlijsten te kunnen maken en deze te pushen naar marketplaces, zoals bol.com en beslist.nl, maar ook naar de eigen e-commerce omgeving, zoals Magento, LightSpeed, enz. En dat allemaal real-time. Het platform werkt bovendien heel eenvoudig, maar is onderliggend heel uitgebreid. Zo is het PIM systeem vergelijkbaar aan Akeneo, maar zelfs een tikje geavanceerder en vele malen gebruiksvriendelijker. Een clean interface is leidend voor het hele platform.”

State-of-the -art

HaydiGO is dus een platform waar werkelijk alles in zit wat een webwinkel, groothandelaar of fulfilment partij nodig heeft om succesvol te kunnen ondernemen, resumeert Hayco. “De architectuur is zodanig opgezet dat processen real-time worden uitgevoerd, zowel voor de clicks als de bricks. Het systeem weet raadt met multiple warehouses en multiple locaties. Voorraden in de fysieke locaties maken ook deel uit van de totale voorraad. Met HaydiGO is het ’s nachts synchroniseren van de voorraad, iets wat vandaag de dag eerder regel is dan uitzondering, voorgoed verleden tijd. Het systeem kan zelfs online orders automatisch laten verzenden via meerdere locaties, zoals je warehouse maar ook je fysieke winkels, zodat je nooit meer met onnodige voorraad zit.”

Volgens Hayko is HaydiGO een echte markt disruptor. “Onze oplossing is ontwikkeld in zeven (!) talen en beschikbaar tegen uiterst betaalbare tarieven. Geïnteresseerden kunnen een gratis proefaccount laten aanmaken om de kracht van ons platform zelf te ervaren. Alle mogelijke features zijn ook in de trialversie beschikbaar. Wij zijn klaar om met HaydiGO de wereld te veroveren,” zegt Hayco vol enthousiasme. De eerste partijen hebben zich reeds gemeld, waaronder een grote retailer met 40 miljoen orders per jaar.Een aantal e-commerce bedrijven heeft ook al aangegeven een partnership te willen aangaan en HaydiGO te zullen aanbevelen aan al haar shopklanten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*