Maak jij wel winst met je webshop?

Snelstart0617

SnelStart maakt voor ruim zestigduizend ondernemers, voornamelijk in het MKB, boekhouden gemakkelijk. Ivo Huizinga en Jakob Jan Brouwer geven inzicht in de aanpak van de firma en weten dat menig ondernemer boekhouden niet leuk vindt.

SnelStart richt zich op kleine ondernemers in het algemeen. Factureren en boekhouden en vakkundige persoonlijke begeleiding door boekhouders en accountants, het is allemaal mogelijk online. “Gemak staat voorop en de branche is van ondergeschikt belang”, benadrukt Huizinga. Ook de voorkeuren weet Brouwer: “De een factureert en laat het overige werk over aan de boekhouder, een ander gaat wat verder en zet zijn totale omzet door in SnelStart.” Huizinga geeft aan dat de mogelijkheden uitgebreid zijn. “In- en verkoop en de daaraan gekoppelde financiële zaken inzichtelijk maken, dat staat centraal.”

Je webshop is geen boekhouding
Ook voor webshops biedt SnelStart oplossingen in combinatie met partners als Webwinkelfacturen, S for Software, Snelkoppeling.eu en meer. Hiermee kunnen koppelingen met populaire systemen (zoals Lightspeed, CCV Shop, Magento, WooCommerce) eenvoudig worden gerealiseerd. Hiermee krijgt de webshophouder meer inzicht in verhouding tussen omzet en kosten. Het koppelen van omzetgegeven is eenvoudig. Brouwer: “Openstaande posten bij een webshop, worden snel gesignaleerd zodat er meteen actie kan worden ondernomen.”

De automatische koppeling met de banken wordt door Huizinga expliciet onderstreept. “Betalingen verlopen sneller en zijn direct zichtbaar. Bovendien gaan die meteen de boekhouding in zodat de ondernemer 24/7 een beeld heeft van zijn of haar actuele financiële status. Over veiligheid en privacy hoeft de klant zich geen zorgen te maken.”

SnelStart als backoffice
Voor de grotere webshopeigenaren kan SnelStart fungeren als complete backoffice. Het complete orderproces inclusief voorraadbeheer zijn eveneens mogelijk met SnelStart. Ook pakbonnen kunnen met SnelStart worden genereerd. Brouwer: “Dankzij onze partners zijn er tevens integraties mogelijk met vervoerders zoals PostNL en DHL.”

Online samenwerken
Brouwer vestigt de aandacht op het hybride model, het online platform dat niet alleen leidt naar gemakkelijk en overzichtelijk werken maar ook betrouwbaar is. SnelStart zorgt dat de ondernemer op eenvoudige en efficiënte manier zijn administratie en andere zaken kan verwerken en afhandelen. “We zien het als een uitdaging om met de klant mee te denken. Zijn er vragen, dan kan de accountant altijd even meekijken want ook dat vinden we vanzelfsprekend”, zegt Huizinga.

Award
Bescheidenheid is een goede karaktereigenschap maar SnelStart mag met recht trots zijn. Het bedrijf is Microsoft Country Partner of the Year Award 2017 in Nederland. Uit ruim 8.000 Nederlandse partners en achttien genomineerden werd SnelStart gekozen tot winnaar van deze prestigieuze award. Het bedrijf wordt door Microsoft gekarakteriseerd als een innovatief bedrijf. Huizinga geeft aan dat SnelStart als softwarebedrijf van het eiland Texel succesvol samenwerkt met één van de grootste bedrijven ter wereld. “Wij zijn een volwaardige gesprekspartner. De keuze voor het cloud platform Azure van Microsoft een aantal jaren geleden heeft ervoor gezorgd dat wij als bedrijf hebben kunnen doorgroeien. Inmiddels werken 40.000 van onze klanten met hun administratie in de cloud van Microsoft.”

Meer dan 35 jaar ervaring
Het familiebedrijf SnelStart bestaat ruim 35 jaar en heeft in die periode een enorme expertise opgebouwd. De directie is in handen van een nieuwe generatie die alle ontwikkelingen op het gebied van administratie en techniek nauwlettend in de gaten houdt en waar mogelijk implementeert. Meedenken en door ontwikkelen is het team van SnelStart eigen. Ook in de toekomst. Hierdoor blijft SnelStart voldoen aan de wensen en behoeften van ondernemers. Vaak draait het daarbij om verfijningen, die het gebruiksgemak voor de ondernemer enorm vergroten.

Profiteer nu
Voor elke klant is één online administratie altijd gratis. SnelStart kunt u een maand lang kosteloos proberen. Hiermee krijgt u direct inzicht in alle stromen binnen uw online bedrijf. Het succes van uw webwinkel bestaat uit meer dan alleen een hoge omzet.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*