valantic breidt commerce propositie verder uit

valantic heeft AIOPSGROUP (AIOPS) overgenomen. Deze strategische toevoeging draagt bij aan de technologie agnostische aanpak van valantic. De toevoeging van Salesforce Commerce, Commercetools en SCAYLE is een uitbereiding van de e-commerce oplossingen voor hun klanten, zo laat het bedrijf weten.

“We zijn verheugd om AIOPS te verwelkomen in de valantic-familie. Met hun expertise en ervaring op het gebied van deze commerce technologieën en dienstverlening kunnen we nog meer én betere oplossingen aan onze klanten bieden”, zegt Jelmer Spoelstra, Managing Director valantic Nederland. “Deze overname zal onze samenwerking met Salesforce in Nederland een boost geven. AIOPS is reeds actief op de Nederlandse markt met klanten als IKEA, Puma, Rossignol, Michael Kors, Versace, Coach en Marc Jacobs.”

Don Santrac, de CEO van AIOPSGROUP, verklaarde zeer enthousiast te zijn over de toetreding tot valantic en heeft er het volste vertrouwen in dat dit succes zal opleveren. “Onze gezamenlijke expertise biedt onze klanten nog meer keuze in technologie en waarde. Door trends in de branche en nieuwe technologieën een stap voor te blijven en ons flexibel aan te passen, kunnen we aan de veranderende behoeften en voorkeuren van onze klanten blijven voldoen. Samen met valantic NL kijken we ernaar uit om met onze services en geavanceerde oplossingen nog meer Nederlandse commerce bedrijven te gaan bedienen.”

AIOPS group heeft meer dan 10 jaar ervaring met het hoofdkantoor in Sofia, Bulgarije. Met meer dan 120 collega’s behalen ze een omzet van meer dan 10 mln in 2022.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*