Nog 1 unit in het Bilzen-project beschikbaar

Logistics Capital Partners (LCP) kondigt de verhuur aan van de helft van zijn speculatief Bilzen-project op de Industriezone Genk-Zuid. De 22.877 m², fase 1 van het project, worden verhuurd aan SKF Logistics Services Belgium (SKF LSB) voor de strategische consolidatie van hun voorraden. Die zijn vandaag verdeeld over verschillende locaties.

In het Bilzen-project van Logistics Capital Partners vond SKF een oplossing die beantwoordt aan al hun behoeften. Van begin 2023 zal SKF Logistics Services Belgium zijn strategische stock consolideren in een 22.877 m²gloednieuw en duurzaam magazijn, nabij het Albertkanaal en met trimodale bereikbaarheid. Omdat het project nog in ontwikkeling is, kan Logistics Capital Partners de unit nog afwerken op maat van de specifieke noden van SKF.

De 22.877 m² unit heeft een magazijnruimte van 20.570 m² en telt 21 docks. De vrije hoogte bedraagt 12,40 m. In de ruimte zijn een 1.865 m² mezzanine en een kantoorruimte van 442 m² voorzien. De unit wordt volgens de hoogste duurzaamheidseisen ontwikkeld met zeer hoge isolatie, LED-verlichting met licht- en bewegingssensoren, en verwarming en koeling met warmtepompen.

De ontwikkeling van het Bilzen-project zit op schema met oplevering in januari 2023. De tweede unit van het project is nog beschikbaar voor verhuur en wordt ook dan opgeleverd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*