ICT&Logistiek 2023: Fit for the Future

Niemand kan voorspellen hoe de toekomst in transport en logistiek eruitziet. Het enige wat we kunnen doen, is onze operaties weerbaarder, wendbaarder en efficiënter maken. Kortom: Fit for the Future. om naar ICT&Logistiek 2023 en laat je inspireren voor concrete oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen. 8 en 9 november 2023 bij Jaarbeurs, Utrecht.

In transport en logistiek hebben we één missie: de juiste goederen op het juiste moment naar de juiste plek brengen. Dat is lastiger dan ooit tevoren. De juiste goederen zijn niet altijd meer beschikbaar, de klant wil ze het liefst vandaag nog hebben en dit moet snel en efficiënt gebeuren zonder hinder en uitstoot. En alsof onze missie nog niet lastig genoeg is, is het voor de uitvoering ervan steeds lastiger om mensen te vinden.

De vakbeurs ICT&Logistiek laat zien hoe we onze missie kunnen blijven vervullen. Door automatisering en robotisering kunnen we met minder mensen in minder tijd steeds meer werk verzetten. Door digitalisering kunnen we sneller reageren op verstoringen en leverproblemen voorkomen. Door datagedreven logistiek kunnen we de operatie verduurzamen en de uitstoot reduceren. Door ketensamenwerking kunnen we onze klanten beter bedienen en tegelijkertijd besparen op kosten.

Op ICT&Logistiek vind je de inspiratie en informatie die je helpt in je oriëntatie en zoektocht naar concrete oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen. Registreer je nu via deze link.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*