Gratis en onbeperkt reviewsysteem

Klantbeoordelingen of reviews zijn op internet niet meer weg te denken. De consument verwacht tegenwoordig transparantie. De klant kan aan de hand van de reviews in combinatie met het keurmerk een duidelijk beeld krijgen van de webshop. Zo wordt snel duidelijk of op tijd wordt geleverd en of problemen snel worden opgelost. Dit neemt een stuk onzekerheid weg bij de klant waardoor de klant sneller over zal gaan tot een aankoop. 

Wij hebben veel reviewsystemen voorbij zien komen waar klanten veel geld voor moeten betalen. Webshop Keurmerk vond het tijd voor een gratis en onbeperkt reviewsysteem voor de leden van Webshop Keurmerk. Onze leden zijn dus niet gebonden aan een bepaald aantal beoordelingen. Zij kunnen iedere klant die een bestelling heeft geplaatst uitnodigen om hun ervaring te delen. 


Momenteel is er enkel de optie om uw klanten handmatig uit te nodigen. U kunt wel meerdere mailadressen tegelijk invoeren. De optie om het volledig automatisch te doen na een bestelling komt eraan, maar wij vonden het zonde om u daarop te laten wachten.

Indien u momenteel reviews verzamelt via een andere partij kunt u deze meenemen naar ons. Vraag het export document op en dan zullen wij dat voor u gaan integreren. De optie om de reviews van een andere reviewpartij mee te nemen vindt u in uw account onder reviews en vervolgens onder het kopje integratie.

U kunt via Webshop Keurmerk het keurmerk en de reviews nu samen afnemen. De kosten bedragen €16,25 per maand. Er zijn verder geen bijkomende kosten.


Mochten er verder vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat heel graag via info@keurmerk.info

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*