Fietskoeriers helpen retailers door lockdown

Pakketbezorger Fietskoeriers.nl helpt winkeliers om tijdens de lockdown hun winkels draaiende te houden door een speciale bezorgdienst: ship-from-store. In meer dan 30 steden halen fietskoeriers pakketten bij de winkels op om deze de volgende dag coronaproof te bezorgen.

Op 14 december maakte het kabinet een harde lockdown bekend waardoor niet-essentiële winkels tot en met 19 januari 2021 moeten sluiten. De – toch al in zwaar weer verkerende – retailers komen zo nog verder onder druk te staan. Winkelvoorraden zijn namelijk reeds ingekocht en personeel is al ingepland voor de kerstdrukte. Fietskoeriers.nl, een platform van Cycloon Post & Fietskoeriers, helpt retailers met een speciale ship-from-store-service om ook tijdens de lockdown hun klanten te kunnen bedienen.

Marieke Snoek, algemeen directeur van Cycloon, legt verder uit: ”In deze lastige tijd willen we onze klanten graag helpen. Door de pakketten in de winkels door fietskoeriers op te halen en bij klanten thuis te bezorgen, kunnen winkeleigenaren hun producten tóch verkopen. Personeel blijft daarnaast gewoon aan het werk, bijvoorbeeld door de bestelde producten te picken en in te pakken. De volgende dag zijn de pakketten dan bij de klant. Winkeliers kunnen zich aanmelden via onze website: www.fietskoeriers.nl/ship-from-store.”     

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*