Duurzaam stedelijk wegtransport

Mobilize zet zich in voor mobiliteit, in het bijzonder de transitie naar koolstofarme mobiliteit. Op de vakbeurs SOLUTRANS in Lyon (Hal 4, stand E026/E025) presenteert Mobilize daarom drie verschillende oplossingen voor de transportindustrie en het vervoer van goederen en diensten.

  • Mobilize Bento, een compacte 100% elektrische microbedrijfswagen met een actieradius van 140 km en een laadvermogen van 1m3
  • Mobilize Laadoplossingen met op maat gemaakte laadoplossingen en laadinfrastructuur voor lichte- en zware bedrijfswagens
  • Mobilize Fleet Monitoring om het wagenparkbeheer te monitoren en optimaliseren

De Bento, die in de eerste helft van 2024 wordt geïntroduceerd, is ontworpen voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar een compact, praktisch en betrouwbaar voertuig voor het afleveren van goederen en diensten (reparatie, onderhoud, persoonlijke diensten, on-demand-diensten, etc.) in stedelijke gebieden.

De laadinfrastructuur moet zich aanpassen aan de behoeften van bedrijven en niet andersom. Mobilize Laadoplossingen ondersteunt ondernemers bij het gebruik van hun gevarieerde wagenpark – van lichte elektrische voertuigen tot lichte en zware bedrijfswagens. Zo wordt de transitie naar duurzame mobiliteit nog eenvoudiger.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*