CEO bol.com draagt stokje over

Na ruim 20 jaar bol.com heeft Huub Vermeulen besloten afscheid te nemen. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Huub is al sinds de start van bol.com in 1999 betrokken bij het bedrijf waarvan hij de afgelopen vier jaar algemeen directeur (CEO) was. De voorgedragen opvolger per 1 november 2021 is directie collega Margaret Versteden – van Duijn. Margaret werkt sinds 2015 bij bol.com en is in haar huidige rol als directeur Platform (CPO) verantwoordelijk voor de platformactiviteiten van bol.com.

Margaret Versteden – van Duijn (45) heeft binnen bol.com al diverse directiefuncties bekleed. Ze is zes jaar geleden gestart als directeur Marketing (CMO) en daarna heeft ze als directeur Winkels (CCO) de commerciële afdeling aangestuurd. Vorig jaar nam ze de nieuwe directiefunctie directeur Platform op zich waarmee ze eindverantwoordelijk werd voor de platformactiviteiten van bol.com.

De betrokkenheid van Huub Vermeulen (57) bij bol.com begon in 1999 als directeur van fulfilment bedrijf Docdata (nu Ingram Micro), waar bol.com sindsdien mee samenwerkt. In 2001 trad Huub in dienst bij bol.com als directeur operations & fulfilment (COO) en vier jaar geleden werd hij CEO. “Het besluit om bol.com te verlaten, was niet gemakkelijk. Na een 20 jaar bol.com heb ik in deze fase van mijn leven behoefte aan een andere balans tussen werk en privé. Daarnaast wil ik de mogelijkheid creëren om in een non executive rol andere ondernemers bij te staan. Het voelt nu als het juiste moment om te stoppen bij bol.com, wetende dat ik een mooi bedrijf en een geweldig team ga achterlaten.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*