bpostgroup volledig eigenaar van Active Ants

V.l.n.r.: Dirk van Roy (COO), Jean Lahaye, Jeroen Dekker en Bram Blondé (CEO).

Zoals je misschien weet, zijn Jean Lahaye en Jeroen Dekker, de oprichters van Active Ants, in 2018 een strategisch partnerschap aangegaan met bpostgroup. Om Active Ants verder te laten groeien als bedrijf, hebben de oprichters de beslissing genomen om ook hun resterend belang in Active Ants aan bpostgroup te verkopen. Hierdoor heeft bpostgroup vandaag 100% van de Active Ants aandelen verworven. De overdracht werd op 21 augustus 2023 ondertekend.

Met trots kunnen we terugkijken op de reis van Active Ants, die 13 jaar geleden begon. Het bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een internationale speler met vijf vestigingen in vier Europese landen. Met de transactie van vandaag maakt bpostgroup duidelijk dat het wil blijven investeren in de toekomst van Active Ants. Onze unieke benadering, die geavanceerde oplossingen biedt voor opslag, orderverwerking en verpakking, en waarbij mens en machine harmonieus samenwerken, plaatst ons in een uitstekende positie om online bestellingen efficiënt af te verwerken. Onze end-to-end aanpak sluit perfect aan bij de cross-border activiteiten van bpostgroup en is bovendien helemaal complementair met de fulfilment diensten op maat van de klant die Radial, ook een lid van de bpostgroup, aanbiedt.

Als onderdeel van deze fase geven Jeroen Dekker en Jean Lahaye de dagelijkse leiding uit handen en neemt Bram Blondé met enthousiasme de functie van CEO op zich. Jean en Jeroen zullen nog enige tijd beschikbaar blijven om een soepele overgang te garanderen. “Onze toewijding aan innovatie, duurzaamheid en topkwaliteit blijft onveranderd. Samen met het ervaren managementteam van Active Ants gaan we na hoe we onze diensten verder kunnen verbeteren en optimaliseren,” aldus Bram.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*