BD Rowa en TBWB tekenen samenwerkingsovereenkomst

Vlnr. Bart Friederichs (CEO van TBWB) en Dirk Bockelmann (Global Commercial Director bij BD Rowa).

Onlangs tekenden TBWB en BD Rowa Germany een samenwerkingsovereenkomst. Het doel van deze samenwerking is om klanten in de intralogistieke en industriële sector een totaaloplossing te bieden waarmee ze vandaag al beginnen met de voorbereiding op toekomstige processen.

De basis voor deze bundeling van krachten tussen TBWB en BD Rowa Germany is gelegd met het eerste project dat in 2019 succesvol is uitgevoerd. Uit dit project kwam naar voren dat klanten specifiek op zoek zijn naar procesoptimalisatie.

Met deze samenwerking versterken BD Rowa Germany en TBWB elkaar op cruciale punten. BD Rowa Germany als leverancier van oplossingen voor het automatisch verzamelen van orders en digitale toepassingen. TBWB is daarbij een toonaangevende Nederlandse aanbieder voor de #automatisering van de logistieke processen in magazijnen.

De overeenkomst loopt tot 2024. Deze looptijd waarborgt de komende jaren een continue uitwisseling van kennis om bedrijven over de hele wereld te helpen hun logistieke processen te optimaliseren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*