Verpakken en verzenden – Empack / Logistics & Distribution

26491477641_0a84ebe9e4_k

Op 5 en 6 april 2017 zal voor het eerst in Nederland de combinatie van Empack en de nieuwe vakbeurs Logistics & Distribution plaatsvinden. Samen maken ze de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch in 2017 tot het ontmoetingsmoment waar verpakken, verpakkingsprinten, logistiek, distributie én de automatiseringskant onder één dak komen. “De webwinkelier kan zich op deze beurs uitgebreid laten informeren over alle facetten van zijn logistieke- en verpakkingsvraagstukken,” stelt Ivo Horn van beursorganisator Easyfairs.

De combinatie van de events heeft al in meerdere Europese landen bewezen een zeer succesvol team te zijn. Ivo Horn: “De ontwikkelingen in de logistieke en verpakkingssectoren gaan razendsnel en versterken elkaar. De voorkeur van de consument moet worden gewonnen met de verpakking en aan de individuele wensen voor ontvangst moet worden voldaan. Op de hoogte zijn en de markt blijven volgen over efficiëntere verpakkingsmachines, smart warehousing, effectieve material handling, e-logistics, city logistics, express delivery, warehouse management- en IT solutions zijn onmisbaar om succesvol te worden en blijven.”

Bezoekers vinden 400+ exposanten en nieuwe inzichten in het hoogstaande sprekersprogramma op 5 en 6 april 2017 in ’s-Hertogenbosch. Nieuw op de komende editie is ‘Automation in Packaging & Logistics’, deze zone is zodanig centraal in de Brabanthallen opgesteld dat het de beurzen Empack en Logistics & Distribution met elkaar verbindt. “Op Automation treft de bezoeker bedrijven die zich richten op de levering van machine onderdelen  en aansturingssoftware rondom automatisering van het verpakkingsproces, de logistiek en de distributie,” licht Ivo Horn toe. “Ons doel is om met de gezamenlijke events de webwinkelier die worstelt met logistieke vraagstukken om haar proces nóg beter, efficiënter en sneller te kunnen doen, de juiste tips en tricks aan te reiken, zodat ze met een goed gevoel en boordevol kennis en inspiratie huiswaarts keren.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*