Active Ants naar Engeland

Active Ants, dochteronderneming van de bpost group, opent in september 2022 haar 5e fullfilment center. De nieuwste vestiging staat in het Engelse Northampton en is eigendom van M&G Real Estate, de vastgoedbeleggingstak van M&G plc.

Na twee succesvolle locaties in Nederland te hebben geëxploiteerd, heeft Active Ants zich de afgelopen jaren uitgebreid naar België en Duitsland. ‘’Active Ants wil het beste fulfilment bedrijf van Europa zijn’’, vertelt Co-founder en managing Partner Jeroen Dekker. ‘’We zijn verheugd dat we met onze komst naar het Verenigd Koninkrijk onze aanwezigheid in Europa verder zullen vergroten en geloven dat we ons in één van de meest opwindende online markten begeven. Met onze sterke focus op innovatie en automatisering bieden wij op maat gemaakte business 2 consumer (B2C) logistiek voor (MKB) webwinkels. Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten hiermee een superieure waarde zullen creëren.’’

Active Ants is in 2010 opgericht met het idee om e-fulfilment door middel van innovatie, automatisering en het werken met robots, accurater en efficiënter te laten zijn. Active Ants is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere spelers in Nederland met meer dan 250 klanten en ruim 5 miljoen orders per jaar.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*