Laden...

Innovatief, transparant en flexibel

cardgate0217

 

Veel van onze producten en diensten komen tot stand door samenwerking met onze creatieve partners en resellers. Ze zijn inhouse ontwikkeld door onze eigen medewerkers. Hierdoor kunnen we snel (door)ontwikkelen en samen met ondernemers voldoen aan bijna alle wensen van klanten. Snel, eenvoudig, efficiënt en kosten efficiënt.

Boarding bij CardGate
Het aanmelden (boarden) van nieuwe klanten is een fluitje van een cent, dit gebeurt met één druk op de knop. Na aanmelding worden de aangebrachte documenten en gegevens gecontroleerd waarna transacties verwerkt kunnen worden. Wanneer de overeenkomst digitaal is ondertekend worden deze transacties ook uitbetaald. De boardingsprocedure is ook volledig te automatiseren met behulp van onze ‘Merchant API’.

  • Zelfde dag live inclusief creditcard acceptatie
  • Persoonlijk contact met een vaste accountmanager
  • 24/7 technische en commerciële ondersteuning
  • Volledig digitaal aanmelden
  • Geen bancaire taal of lastige documenten

iDEAL QR is een Nederlandse standaard voor internetbetalingen. Met iDEAL QR betalen Nederlandse consumenten hun aankopen op internet via een QR code via hun eigen online bankomgeving. Het is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode. Betalingen met iDEAL QR zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

Voortaan kunnen alle bedrijven en instellingen iDEAL QR als makkelijke en veilige betaalmogelijkheid aan hun klanten aanbieden. Met iDEAL QR kan de klant met zijn mobiele device een gedrukte QR-code scannen, met de camera op het device, om een veilige mobiele iDEAL-betaling tot stand te brengen. De klant hoeft dan geen betaalgegevens meer in te voeren in internetbankieren maar kan makkelijk en foutloos betalen door de QR-code met de camera van zijn mobiele telefoon te scannen. Webshops kunnen bijvoorbeeld een iDEAL QR-code onderaan een factuur afdrukken. Doordat de consument direct de QR code scant op zijn mobiele device zal dit een duidelijk gemak zijn waardoor men sneller kan bestellen. Om iDEAL QR-codes te scannen, kunnen consumenten nu nog de gratis iDEAL QR-app gebruiken. Deze app is te vinden in de Apple App Store en de Google Play Store.

Banken hebben aangekondigd dat ze het scannen van iDEAL QR-codes spoedig aan hun eigen mobiele apps zullen toevoegen. Een betaling met een iDEAL QR-code zal daardoor nog vlotter en makkelijker verlopen. Bovendien zal de toevoeging aan de bankapps het vertrouwen van consumenten in iDEAL QR verder verhogen.

Eenzelfde soort betaaloptie kent men in België, dit gaat via Bancontact QR. Het verschil met iDEAL QR is dat men in Nederland via de IDEAL QR app dient te werken, in België wordt de QR code direct gelezen door de betaal app.

  • DELEN