Laden...

Big Data Expo 2017

WAT IS BIG DATA EXPO?

Big Data is een ontwikkeling die erkend moet worden. Big Data heeft een toegevoegde waarde die al lang niet meer ter discussie staat. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat er een duidelijk causaal verband bestaat tussen het toepassen van Big Data en significante rendementsverbeteringen. De vraag is dan ook niet óf bedrijven aan Big Data moeten doen, maar hoe ze het moeten aanpakken.

Waarom Big Data Expo?

Men spreekt van Big Data als de hoeveelheid gegevens zo groot en divers is dat ze niet meer te beheren zijn met de tot nu toe gebruikelijke middelen zoals conventionele databases. De hoeveelheid data groeit snel, verandert voortdurend en is diffuus en ongestructureerd van aard. Om overweg te kunnen met zeer grote, ongestructureerde, niet relationele dataverzamelingen is veel kennis en kunde nodig. Echter wanneer we in staat zijn deze grote hoeveelheid beschikbare data goed te begrijpen binnen de juiste context, biedt het ons veel relevante en bruikbare informatie voor onze bedrijfsvoering. De tweedaagse vakbeurs Big Data Expo geeft bedrijven en instellingen de mogelijkheid om hun kennis en kunde te presenteren aan een grote groep specifieke bezoekers die op zoek zijn naar oplossingen om hun data relevant te maken.

De Beursvloer

De beursvloer wordt enerzijds ingericht met exposanten die zich middels een stand willen presenteren en anderzijds zijn er verschillende lezingenzalen waar een doorlopend lezingenprogramma zal plaatsvinden. Het lezingenprogramma zal bestaan uit twee keynote zalen en drie themazalen. Het Keynote programma zal een breed aanbod aan lezingen beslaan, enerzijds branche gerelateerd zoals bijvoorbeeld “Big Data in Finance” of “Big Data in Retail” en anderzijds onderwerp gerelateerd zoals bijvoorbeeld “Big Data en Privacy”. In de thema zalen worden 6 verschillende actuele onderwerpen op het gebied van Big Data behandeld.

  • DELEN