Laden...

Nieuwe speler op de Nederlandse markt voor Magento

Magento2

Het Utrechtse webdesignbureau De Beelddenkers gaat onder de naam Alles voor Magento de Nederlandse markt voor Magento bedienen. In de webwinkel van Alles voor Magento kunnen webwinkeliers en online marketingbureaus extensies voor webwinkels kopen. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf webwinkels en extensies op maat.

Magento is al jaren één van de populairste softwarepakketten voor webwinkels en heeft wereldwijd een marktaandeel van bijna 30 procent. Magento is open source software; dit betekent dat de code openbaar is en dat het ook mogelijk is om zelf aanpassingen te maken aan de software. In 2015 is de nieuwste versie van Magento, Magento 2 uitgekomen.

Via Alles voor Magento biedt de Beelddenkers, een webdesignbureau uit Utrecht, nu ook haar diensten aan op het gebied van Magento 2. Spil van Alles voor Magento is de samenwerking tussen eigenaar van de Beelddenkers René Voorberg en een groep programmeurs in Vietnam. Deze samenwerking stelt het bedrijf in staat om betaalbare maatwerk oplossingen te bieden. Daarnaast biedt Alles voor Magento kant en klare uitbreidingen op Magento 2 aan via de webwinkel op allesvoormagento.nl.

  • DELEN