Laden...

Lightspeed Connect: de toekomst van retail

 

2400x1200Lightspeed_Connect_Main_image

Tijdens diverse keynotes, panels en partnersessies krijgen ondernemers de gelegenheid om onmisbare nieuwe inzichten op te doen over de snel veranderende retailbranche. Het thema dit jaar is dan ook niet voor niets ‘The Future of Retail is Now’!

Op woensdag 25 oktober in de Jaarbeurs Utrecht krijg je als bezoeker waardevolle inzichten, verdeeld over vier hoofdonderwerpen: succes behalen met omnichannel, de invloed van technologie op de sector, persoonlijke klantbeleving en on- en offline verkoopstrategieën.

Koop nu je tickets en laat je inspireren door sprekers als Mark de Lange van Ace & Tate, Daniel Gebler van Picnic, Dax Stokman van ETQ, Alex Schlagman van Save The High Street, Howard Harrison van Knomo, Harry Bijl van INretail en Lightspeed CMO Laith Murad.

Maar ook na het bezoeken van sessies van diverse Lightspeed-partners ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste trends in omnichannel, SEO, payments, shipping, mobile en supply management.

Lightspeed Connect is een compleet verzorgd event met lunch, snacks, drankjes en een netwerkborrel. Het is een internationaal event en de voertaal is Engels. Hoofdsponsors: Coloured Monkeys en Dotcommerce.

  • DELEN