Laden...

Bol.com introduceert Bespaar Continu

bolcom171017

 

Nooit meer zonder shampoo, luiers, kattenvoer of toiletpapier en altijd korting op je favoriete producten voor dagelijks gebruik. Bol.com maakt dit nu mogelijk met de introductie van Bespaar Continu, een online persoonlijke herhaalservice met producten voor elke dag. Je kiest bij bol.com uit producten van bekende merken, bepaalt zelf hoe vaak en waar je ze wilt ontvangen en krijgt altijd korting. Met Bespaar Continu zet bol.com een nieuwe stap in het optimaliseren van online winkelen vanuit de behoeftes van de consument.
Je kunt de Bespaar Continu producten iedere maand, tweemaandelijks of in een andere maandelijkse frequentie laten bezorgen. Bol.com herinnert je wanneer je volgende herhaalbestelling gepland is en vervolgens beslis je zelf of je de bestelling wilt ontvangen of een keertje overslaat. Zo wordt een herhaalaankoop makkelijker dan ooit. Je hoeft er niet meer over na te denken. Je hoeft er zelfs niet eens de deur voor uit.
Binnen Bespaar Continu kan gekozen worden uit producten van meer dan 65 bekende merken. Klanten van bol.com die gebruikmaken van Bespaar Continu zijn verzekerd van prijsvoordeel. Zo krijg je bij iedere bestelling een vaste korting ten opzichte van de normale bol.com productprijs. De korting per bestelling kan oplopen tot 35%, afhankelijk van het gekozen product. Bij vijf of meer Bespaar Continu producten in een levering krijg je een extra korting van 10% per product. Zo levert Bespaar Continu klanten van bol.com niet alleen meer gemak en voordeel op, maar draagt het ook bij aan een verduurzaming van de logistiek binnen e-commerce. Bestellingen worden opgespaard, gebundeld en daarmee in één doosje verstuurd.
  • DELEN