Laden...

Big Data & E-commerce

webwinkel

De mogelijkheden liggen voor het oprapen op het gebied van digital. Sta jij te trappelen om die kansen te grijpen? Zorg dan dat je op 25 en 26 april in de Nekkerhal Mechelen bent. Dan vinden gelijktijdig de Webshop Vakbeurs en Big Data Expo plaats. Twee dagen lang alles over data en e-commerce overzichtelijk onder één dak.

Of je nu al een doorgewinterde digitale expert bent of juist de ambitie hebt om je eerste stappen te zetten: je vindt alle oplossingen voor beginnend én blijvend succes op de beursvloer.

In een steeds verder digitaliserende wereld is data de sleutel tot innovatie. Of het nu gaat om strategische keuzes, het verhogen van rendement, klantbinding of productverbetering, het verzamelen en verwerken van informatie en het digitaliseren van bedrijfsprocessen is essentieel voor jouw organisatie.

Maak werk van jouw digitale ambities
Profiteer van de kennis en inspiratie van meer dan 85 exposanten en 55 sprekers. Verzamel interessante inzichten, leg nieuwe contacten en vindt oplossingen die jouw 2018 laten slagen. Laat je informeren en adviseren en zet concrete stappen naar succes! Van digitale marketing, conversie optimalisatie, sociale media, betaaloplossingen en logistiek tot artificial intelligence, machine learning en data science. Dankzij één beursbezoek ben je helemaal bij.

Grijp je kans en haal jouw praktische tips op. Aanmelding is gratis en eenvoudig via www.webshopvakbeurs.be of www.bigdata-expo.be

  • DELEN